Hyviä kuvia vuodesta 1908

Hyviä kuvia vuodesta 1908

Kuvakeskus Hynninen

Olemme täyden palvelun valokuvaamo. Meidän asiakkaanamme olet etuoikeutettu saamaan ammattilaisten palvelun niin myymälässä kuin kameran takanakin. Liikkeemme historia ylettyy 1900-luvun alkuun. Pitkät perinteet ja jatkuva kehittyminen takaavat ammattitaitoisen palvelun niin kuluttajille kuin yrityksillekkin. Tavoitteenamme on olla alansa vanhin edelläkävijä!

Valokuvat ja kuvatuotteet

Teetämme digikuvat ja filmit laadukkaiksi valokuviksi. Kauttamme saat myös enemmän kuvistasi irti persoonallisten kuvatuotteiden avulla. Teetä itsellesi ja lahjaksi yksilöllisiä kuvatuotteita, kuten mukeja, canvastauluja ja tyynyliinoja.

Tiesitkö, että kehittämme edelleen päivittäin monta rullaa filmiä.

Kuvauspalvelut

Meiltä saat kattavat ja monipuoliset kuvauspalvelut muotokuvista erilaisten tärkeiden tapahtumien ja perhejuhlien taltiointiin. Ammattitaitoiset kuvaajat ja kalusto sekä Kajaanin suurin kiinteä studio takaavat laadukkaat kuvat, joista on varmasti iloa vielä vuosia.

Kuvauspalvelut

Meiltä saat kattavat ja monipuoliset kuvauspalvelut muotokuvista erilaisten tärkeiden tapahtumien ja perhejuhlien taltiointiin. Ammattitaitoiset kuvaajat ja kalusto sekä Kajaanin suurin kiinteä studio takaavat laadukkaat kuvat, joista on varmasti iloa vielä vuosia.

Tilaa kuvat

Koulu- ja päiväkotikuvat

Kuvakeskus Hynnisen kuvaamien lasten huoltajille lähetetään ohjeet kuvien selailuun ja tilaamiseen kuvauksen jälkeen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Kuvat voit tilata suoraan netistä!

Studiokuvat & kiitoskortit

Kävitkö meillä kuvauksissa ja olet päättäny,t mitkä koevedoksista haluat tilata? Tilauslomake löytyy nyt kätevästi suoraan nettisivuiltamme ja tietenkin myymälöistämme. Kiitoskorttien tilaaminen onnistuu tällä hetkellä vain myymälästämme.

Yrityksille

Tarjoamme monia erilaisia kuvauspalveluja yrityksille. Kauttamme saat esimerkiksi laadukkaat mainoskuvat sekä kuvat yrityksen henkilöstöstä ja tuotteista, joiden avulla takaat asiantuntevan ja edustavan vaikutelman. Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva paketti!

Yrityksille

Tarjoamme monia erilaisia kuvauspalveluja yrityksille. Kauttamme saat esimerkiksi laadukkaat mainoskuvat sekä kuvat yrityksen henkilöstöstä ja tuotteista, joiden avulla takaat asiantuntevan ja edustavan vaikutelman.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva paketti!

Yrityksen historia

Marraskuun 16. päivänä vuonna 1908 perustivat Olli ja Maria Hynninen valokuvausliikkeen Kajaaniin, ja nimekseen yritys sai Atelier Hynninen. Alussa kuvattiin pelkällä päivänvalolla, koska sähkövaloa ei ollut. Ateljeen katto ja yksi seinä olivat lasia. Sähkövaloa alettiin käyttää vuonna 1911. Negatiiveina käytettiin lasilevyjä.

Liike siirtyi valokuvaaja Erkki Suihkon haltuun vuonna 1951. Kainuun ensimmäinen automaattinen, nauhalle vedostava suurkopiokone otettin käyttöön vuonna 1961. Ensimmäinen automaattinen värikuvaprintteri hankittiin 1986. Vuonna 1992 Kuvakeskus Hynninen siirtyi Kari ja Risto Mäläskän omistukseen. 

Tänä päivänä toiminta jatkuu täyden palvelun valokuvausliikkeenä. Syksyllä 2021 sukupolvenvaihdoksen myötä Kuvakeskus Hynnisen omistajuus on siirtynyt Risto Mäläskän lapsille Atte ja Netta Mäläskälle. Kuvakeskus Hynninen palvelee kattavasti ympäri Suomen toiminnan laajennuttua myös pääkaupunkiseudulle vuonna 2019. Päätoimipiste sijaitsee edelleen Kajaanin keskustassa. Perinteitä jatketaan Atelier Hynnisen hengessä nykyteknologiaa hyödyntäen ja valokuvauksen parhaita perinteitä kunnioittaen.

Myymälä

Hyllystämme löytyy kameroita niin aloittelijalle kuin myös vakavalle harrastajalle. Saat meiltä ammattilaiskaluston sekä niiden lisävarusteet tilaustavarana. Hyllyistä löytyy filmiä, suotimia, muistikortteja, laukkuja, akkuja sekä jalustoja joka lähtöön.

Meillä on myös erittäin kattava valikoima kehyksiä. Niitä löytyy standardikokojen mukaan postimerkistä isompaankin julisteeseen tai taideteokseen. Valmiskehyksien lisäksi teetämme käsityönä yksilöllisiä kehyksiä.

Myymälästämme löytyy myös pikadigi­tilauspäätteet. Siihen saat valittua kuvat tikulta, kortilta, puhelimesta tai vaikka suoraan somesta! Laitteella pääset valitsemaan mieleisesi kuvat, minkä jälkeen kuvan rajaaminen ja pienet säädöt ovat mahdollisia. Kuvat saa monessa eri koossa, ja saat ne heti mukaasi.

75233720_10162780622515508_7206041351215906816_n

Kauppakadun myymälä

Kauppakatu 17, Kajaani
MA-PE klo 9.00-17.00, LA klo 10.00-14.00.
08 6121 226
asiakaspalvelu@kuva-hynninen.fi